Tjäna mer pengar som ägare på BednBlue.

Varför arbeta med oss?

  1. Det tar minimal tid att lista din båt.
  2. Vi erbjuder gratis global annonsering för din båt.
  3. För varje bokad charter behåller vi en provision på endast 4%.

Vi är här för att hjälpa dig.

BednBlue är alltid redo att hjälpa dig med alla frågor och problem som kan uppstå. Från förberedelse av båtar och fastställande av pris till bekräftelse av bokningar och utbetalningar erbjuder vi dig de verktyg och resurser som du behöver.

Listning i 3 steg

Steg 1

Klicka här för att lista din båt.

Steg 2

Därefter fyller du i dina uppgifter om båten.

Steg 3

Börja boka och tjäna pengar!

Om BednBlue

Vad är BednBlue?

BednBlue består av personer med lång erfarenhet av yachtcharterbranschen och erbjuder en allt modernare yachtcharterplattform. Vårt mål är att föra resenärer och yachtägare i direktkontakt samtidigt som vi minimerar kostnaderna och eliminerar risken för alla inblandade parter.

Över 11500 nöjda ägare!

  1. Tjäna mer. Ägare som använder BednBlue-plattformen har en genomsnittlig ökning på 32% av chartervärdet.
  2. Spara värdefull tid. Vår banbrytande plattform ger dig de rätta verktygen för att enkelt hantera dina båtar och kommunicera direkt med dina gäster.
  3. Support finns tillgänglig dygnet runt. Vi finns där för dig när du behöver oss.

Betalningar enkelt gjorda

Hur betalar gästerna?

BednBlue sköter alla betalningar och du behöver aldrig hantera pengar direkt. Gästerna kommer att debiteras så snart de gör sin bokning.

Hur får du betalt?

Det är mycket enkelt. Din betalning startar automatiskt 24 timmar efter att gästen checkat in. Några av de metoder du kan ställa in för dina utbetalningar är direktinbetalning, internationell banköverföring eller PayPal.

Inkomster och avgifter.

Det är gratis att lägga upp din båt på BednBlue. BednBlue tar endast ut en serviceavgift på 4% för varje bokning, vilket täcker transaktionskostnaderna.

Vanliga frågor

Jag har inte tid att lista min yacht. Kan du göra det åt mig?

För att lista din båt måste du skapa ett användarkonto. Av säkerhetsskäl är det bara du som har tillgång till ditt konto, och därför kan vi inte lista din båt åt dig. Det kommer att ta minimalt med tid att lista din båt eftersom processen är enkel och den genomsnittliga tiden för att lista är 15 minuter per båt.

Är det ett bindande avtal att lägga upp min båt på BednBlue?

Det är inte ett bindande avtal. Du kan när som helst chartra dina båtar utanför BednBlue-plattformen. Det är dock viktigt att hålla din båts kalender uppdaterad på BednBlue för otillgängliga datum, så att du inte får bokningsförfrågningar för datum som redan är bokade.

Behöver jag göra något efter att jag har listat min båt?

Vi meddelar dig om det krävs några åtgärder. Varje gång du har en bokningsförfrågan, och efter att charterbeloppet har bundits, kommer du att få ett e-postmeddelande och ett SMS för att bekräfta bokningen.

Jag erbjuder endast endagskryssningar, kan jag lista min båt?

Du kan enkelt ange i din lista att du endast erbjuder endagskryssningar.

Redo att tjäna pengar?
Redo att tjäna pengar?